ROAD TRIP!


Om 45 minuter sitter jag på tåget som går till Falköping. Från Falköping ska sedan en bil ta oss till Linköping. Vi blev klara ganska tidigt med arbetet vilket gör att jag kan åka med på road trip.
Älskar spontana resor. Fan vad kul det ska bli!
Jag vet att jag ska till en gård som har kycklingar... så resten får visa sig! Exciting!

I'll be back tomorrow. Tror jag.


Attention, please!


Jag vill, jag vill, jag vill åka till Linköping och partaja imorgon. Hoppas bara att allt klaffar med tider och så...
Håller tummarna!!!
Det blir som det blir och det blir nog bra vilket som. Egentligen.

Ännu ett avsnitt av Mammas pojkar har visats och vad säger man? Herregud... hahaha. Det värsta är väl att jag ens tittar på det, men det går ju inte att låta bli!

Det har väl inte gått att undgå dessa "bluffar" som vi utsatts för den senaste tiden, ni vet mannen utan minne, ett meteoritnedslag i Lettland, en pojke som ensam flyger i väg i en ballong, faderlösa Karen från Danmark och den iscensatta psykosen av konstfackstudenten. Tror det var allt?
Aftonbladet skriver om detta idag, och det är ju faktiskt lite roligt att läsa. Vad tror folk? Att de ska komma undan med sånt här? Men det är inte lätt att bli uppmärksammad nuförtiden, så varför inte... det gäller dock att smida vattentäta planer.
GIVE ME ATTENTION, PLEASE!

Hösten börjar bli väldigt påtaglig. Saknar sommar ju.





Broccolisug


Motivationen är lika med noll. Lika bra att fortsätta så jag blir klar någon gång, är egentligen inte mycket kvar. Det ska bli intressant och se hur det går imorgon.

Jag är sötsugen som jag vet inte vad! Eller bara sugen på nånting... kinamat, färsk fralla, choklad, sura godisar, pizza, glass... ja, bara onyttigheter såklart. Hungrig? Fan vad jobbigt det är när man väl börjat tänka på det. Tänk om det kunde bli samma sak med broccoli, selleri och träning. "Åååh, vad jag är sugen på broccoli idag!"

Måste ju tänka på figuren...


Back to work!


Pensionärsvarning!


GÄSP! Jag börjar visst bli lite trött... men är inte riktigt klar för dagen med "artikelavskrivandet", så det är bara att hålla ut en stund till.

Idag har jag sagt upp min lägenhet. Ett papper kommer att skickas som ska skrivas under och skickas tillbaka, sen är den officiellt uppsagd. Så nu blir det väl lägenhetsvisning här framöver. Suck. Jag är ju inte känd för att ha en välstädad lägenhet, men det får väl bli som det blir...
Var på biblan i förmiddags och tog en fikapaus, hem en sväng och gick sedan till skolan för att köpa biljett till den sjuka sittningen. Det kommer att bli sköj!
Lyckades även knåpa ihop min målsättning och mina fältstudieönskemål inför praktiken.

Missade Hem till gården idag, till min fasa började texten precis rulla när jag kom hem. Men, till min stora glädje hittade jag avsnitten på TV4 Play!!! Är det inte underbart?! Passar ju perfekt nu när jag ska på praktik nästa vecka. Min lycka är gjord  och jag kan äntligen slappna av. PENSIONÄRSVARNING! Det är tragiskt. Jag vet.

Ikväll ska jag se Bonde söker fru för första gången denna säsong. Det är också tragiskt, att de över huvud taget sänder sånt crap. Men jag gör det för sällskapet och för att fylla den sociala kvoten för dagen.

(O)Intressant fakta!


Jag vet inte hur jag kom över det... men hittade ett klipp på YouTube som verkligen föll mig i smaken. Jag älskar ju onödig fakta och tycker det är fascinerande och intressant. Det sätter saker i ett annat perspektiv. Såklart delar jag med mig av detta. ;)
Det är faktiskt två klipp, det första är från senare delen av 2008 någon gång (tror jag) och den andra är från sommaren 2009 ungefär.
Ja, det är upp till dig om du vill titta eller inte.


Den lite äldre.



Den lite nyare.



Lugnet före att-göra-listan


Så var tentan äntligen över. Synd att det kändes skit bara. Jag hade ju en good feeling när jag gick dit, men så fort jag såg frågorna fick jag en klump i magen. Oh no. Det var så mycket jag kände mig osäker på... svarade på nästan allt iofs. En del saker får nog de visa doktorerna sig ett gott skratt åt. Det bjuder jag på! Har jag en väldig massa tur så kan det ju ha gått, men det återstår att se om 15 arbetsdagar. Skulle det vara så att jag kuggat på den så får vi se om jag ens orkar göra en omtenta... behöver ju inte den här kursen för att få min legitimation.

Hur som haver så lyste solen när jag kom ut från den hemska tentasalen. Gick till biblioteket och hejade på kära vänner och beklagade mig lite. Efter det tog jag en promenad till ICA Maxi, det gäller ju att passa på att vara ute när solen skiner, det är en sällsynt vara nuförtiden.
När jag kom hem så plockade jag undan allt som över huvud taget påminner mig om plugg, diskade och gjorde lite fint innan jag damp ner i soffan. Och här sitter jag fortfarande, i stort sett.

Imorgon sätter det igång igen. Ska skriva lite. Med tentan undanröjd så är det till att börja på min att-göra-lista som börjar bli för lång, en hel del går dock fort bara jag sätter igång.

Ett skönt lugn har lagt sig. Härligt. Jag känner mig glad. Och avslappnad.
Just det... fem nikotinfria veckor också. Det flyter på nu.


35 minuter


Om trettiofem minuter börjar tentan.

Wish me luck!


Tentatime


Jaha... då var det tenta imorgon då. Tur att den inte är förrän 13:00 så hinns det med en genomgång på förmiddagen också.
Jag har haft en bra känsla hela dagen om att tentan kommer att gå bra, men som vanligt så kommer ett irriterande tvivel när det börjar närma sig. Så nu känns det som att jag inte kan någonting. Fan. Men jag hinner pränta in lite till ikväll och som sagt även imorgon... Förhoppningsvis så blir det den sista tentan här i Jönköping någonsin. En omtenta vill jag ju inte ha.

Tacosen smakade bra iaf! Och det är väl typ det som hänt idag förutom plugg. Sorgligt men sant.
Måste göra en att-göra-lista som ska bli gjord denna vecka också, börjar bli för mycket att hålla reda på i huvudet. Utöver den listan så ska en hel del göras med den där jävla c-uppsatsen också.

Vilket dystert inlägg det blev. Eller?
Det var inte meningen att låta sån! ;)
Jag är ju glad egentligen, bara lite stressad.


Tacos


En liten paus i pluggandet.

Blev väldigt sugen på tacos förut idag, så nu är köttfärsen snart tinad och jag ska ta en tur till ICA för att inhandla det som fattas. Så gott jue! Ska bara ta ett sista ryck när det gäller psykofarmakan innan jag tar ett lite längre break. Äta måste man ju. Min stackars lilla hjärnan behöver all hjälp och energi den kan få. Börjar bli trött nu, men satsar på andra andningen!
Elva skolveckor kvar nu. Elva veckor.



Fuck the five!


Vädret är fortfarande detsamma som det varit hela veckan. Grått, mörkt och idag även konstant regn. Det är en vecka sedan jag ens såg skymten av solen. Hösten är en såååå underbar årstid och som den svensk jag är så måste jag ju kommentera detta fenomen! Fina färger är det förvisso, men de blir så mycket finare i solskenet!

Ännu en helg har också hunnit passera. Den har faktiskt varit riktigt trevlig trots vädret!
Tog ju tåget lite hastigt och lustigt till Göteborg igår, vilket jag gjorde helt rätt i visade det sig. Åh, vad trevligt det var! Jättegod mat, god dryck och roligt, avslappnat sällskap. Lite lagom crazy men ändå under någorlunda kontroll skulle man kunna säga. Fuck the five och don't touch my fat är två fraser jag sent kommer att glömma! Haha.

Vi hann till Nordstan en snabbis idag. Tog en titt på Lagerhaus innan jag var tvungen att gå till bussen, det finns ju så mycket roliga grejer där som jag vill ha! Sen när jag flyttar och blir rik så kanske...
På väg till bussen så är det någon som ropar på mig inne på Göteborg central, och det är en annan vän hemifrån kära South harbour! Vi hann tyvärr bara prata lite snabbt... men det är ju alltid roligt att ses när det inte händer så ofta!

Har även hunnit med en del studier och kan faktiskt säga att jag har lärt mig nåt. Grrrrrrrrrrreat!

Oj, nu är det ju The Big bang theory.



Changed plans


Planen för dagen var att ta tåget till Vimmerby och röja loss ikväll, men planerna ändrades lite drastiskt. Det går ju inte alltid att räkna med alla omständigheter. Hehe.

Så... istället för att åka österut så drar jag till den västra delen av landet. Jag kan ju inte att bara sitta hemma när jag har tänkt mig nåt annat! Så Göteborg får det bli och hälsa på två söta flickor istället. Det bli nog minst lika bra det skulle jag tro! Bara att komma bort från denna stad i ett dygn räcker för att göra mig nöjd.

Har inte hunnit mer än att boka biljett och tåget går om en och en halv timme, så jag måste klä på mig och packa. Äta något och gå på systembolaget. Sedan råder två lugna pluggtimmar på tåget. Är tanken.

I better get going!

Trevlig lördag alla ni!


After Work


After work är ett angenämnt påhitt. Att det dessutom är väldigt prisvärt är ju ett plus! Några öl, för mycket god mat och väldigt trevligt sällskap blev resultatet av denna after workkväll. Blev även inbjuden på citronvatten och hann med lite nice eftersnack innan hemgång. Sweeeeeeet!

Nu har jag precis slafsat i mig det sista som fanns kvar i frysen av Ben & Jerry's Cheesecake Brownie Ice Cream. Till denna underbara glass avnjöts såklart underbar musik vilket självklart var underbara Nickelback. Det finns ju jättemånga skitbra låtar av Nickelback jag vill lägga upp här, men tänkte börja med låten som fick mig att bli beroende av deras musik. This is how you remind me... of old times.

Allt började med ett nytaget körkort, en taskig bilstereo och en kär vän i passagerarsätet...




Vintertider



Den 25 oktober klockan 03:00 ställer vi om till vintertid igen. Härligt att sova en timme extra, det tackar vi för. Men varför tar vi bort en timmes ljus på eftermiddagen? Tänk vad mycket bättre det isolerade folket i mörka Norden skulle må om de fick en timme till. Den måste ju komma till bättre nytta på eftermiddagen än morgonen kan man tycka. Eller?

Så har jag fått yttrat ännu en meningslös fundering. Tack.

Fattiga och utan minne


Vad är det för skitsnack jag hör? Riva avtalet om sjuksköterskornas löneförhöjning på grund av finanskrisen? SAY WHAT? Såklart att detta ska ske precis när en annan ska ut på arbetsmarknaden.
Läkare, är inte de också anställda av SKL (Sveriges kommuner och landsting)? Finns det inte någon möjlighet att ta någon procent av deras lön istället? Läkare gör ett underbart jobb, absolut. Men sjuksköterskan tar faktiskt också ett stort ansvar... och varför är det bara de som ska få ta smällen av finanskrisen? Och för att inte tala om landstingscheferna...
Okej, det var kanske uttalanden i grova drag... men i det stora hela skulle man kunna resonera så.


Igår satt vi och fikade och kom in på alkoholdrickandet, hur "snåla" vi är i Sverige eftersom alkohol är så dyrt. När det är dags att gå från förfesten till krogen så sveper man glaset, det går ju inte att lämna det, eller hur? Minnesluckor är något jag oftast klarar mig ifrån, men tydligen så blir det ett allt vanligare problem i Norden. Vi ungdomar kan inte sluta dricka när vi väl satt igång, hetsdricker och därför får 8 av 10 minnesluckor.
De äldre då? Alkoholkonsumenterna i medelåldern som ofta blir dräggiga och askalas, räknas inte de eller är de redan hopplösa fall? Antagligen var det inte menat att undersöka den åldersgruppen, men är ändå värt att nämnas. Vi ungdomar är inte alltid värst...
Well, well... I don't know. Antagligen kan detta vara ännu en mindre pålitlig och misstolkad "undersökning" från Aftonbladet. Reabilitet och validitet ni vet... 

Näe, tillbaka till farmakologi. Var bara tvungen att tycka till efter en upplysning om dagens nyheter. Typ.


Utseendeproblematik


Nu är jag trött. Riktigt trött. Det är då det är skönt att gå och lägga sig. Har dessutom ingen tid jag absolut måste upp till imorgon heller, så en liten sovmorgon kan jag ta. Nästan med gott samvete.

Har lite smått beslutsångest över denna jävla bloggdesign också. Det finns så många färger. Den har haft alla regnbågens alla färger (minst) under de senaste timmarnas gång, bestämde mig dock för röd. Du kanske märker att den inte är speciellt röd? Nej, just det... rött kanske blev lite skarpt? Hmm... grön då? Nähäpp, inte det. Åh, lila... det var ju rätt så fint?
Hahaha! Den får vara så ett tag i alla fall, ögonen går i kors just nu. Kom på i skrivandets stund att det faktiskt går att blanda lite snygga färger. Aaaaahh... får bli ett framtida projekt isf.

Godnatt y'all!



Komedisåpa


Inget ovanligt med den här dagen egentligen. C-uppsatsskrivning som blandades med farmakologitentaplugg. I'm lovin' it!
Mådde förhållandevis bra när jag vaknade, med tanke på gårdagen.
Var på bibblan och tog en fikapaus med kära vänner. Gick sedan hem och tittade på Hem till gården (skrattretande jag vet, men det är fan beroendeframkallande). Pluggade flitigt ett tag till och tog sedan en liten promenad. Jag postade ett brev och gick till Hemköp i jakt på mat. Hemköp är en väldigt dyr affär för övrigt, så jag gick till ICA istället. En av varorna jag handlade var 5 kronor billigare på ICA, det blir många kronor i det långa loppet. Skäms Hemköp.


Ikväll är det komedisåpan Mammas pojkar. Vem vill ha en pojkvän som är så gott som gift med sin mamma? De kanske är lättprogrammerade om inte annat?
En av deltagarna har tydligen getingfobi, vilket Aftonbladet tyckte var värt att skriva om. Det var inte precis någon liten notis heller. Skönt att det inte händer värre saker i världen!?
Jag ska iaf se programmet ikväll, hade tänkt få mig ett gott skratt. Det är som med Svenska Hollywoodfruar, programmet är så dåligt att det blir bra och nästan måste ses.

Det känns som det är mycket nu. Mycket som måste göras och mycket som borde göras. Måsten är aldrig roliga. But a girl gotta do what a girl gotta do.
Det kommer att bli skiiiitbra tillslut. Det vet jag ju.

Och förresten, följ min blogg med bloglovin vet jag!


Wunderbaum


Det blev en trevlig kväll. Jag kunde bara njuuuuta av alla härliga människor. Är det inte underbart?

Har precis ätit två micrade grillkorvar och pommes strips (ja, sorten heter så) med ketchup. Loooovely. En halv liter vatten på detta så är det nog dags för sängen sen.

Synd att jag inte har något sött hemma. Kan kanske synda med det imorgon? ;) Plugga hela dagen lång och sedan känna att man gjort sig förtjänt av en lugn kväll med Mammas pojkar på TV4 (skandalöst, jag vet) och en massa socker.  Alltid finns det någon bra anledning till att få synda lite. =)


(bilden är som vanligt(?) stulen)


Good night folks!


Klänning! Eller?


Idag har jag dammat av lite farmakologikunskaper och återinfört principen av halveringstid i min hjärna. Jag vet nästan också varför acetylsalicylsyra har en varierande halveringstid på tre till trettio timmar. Typ. Imorgon måste jag även ta reda på vilka två typer av MS det finns, visste inte att det var två? En eller tre, men två?
Jag har också skrivit nästan en sida till uppsatsen. (Sen gäller det bara att föra samman allt crap.)

Efter att jag gett upp mitt studerande för dagen så blev det en tur ner på stan. Hittade ett nytt klädesplagg... fick ju 50 kronor i rabatt på H&M, så då var jag ju tvungen att gå dit och kika. Checken räckte ju bara i ett år.
Det stod att det var en klänning, men jag skulle nog säga att det är mer som en lång skjorta. Ja, inte fan vet jag vad man ska kalla det, men den är snygg iaf. Tror jag. Jag har ju kvittot kvar ifall den inte skulle vara det. Tänkte antagligen ha den ikväll med mina enda leggings jag någonsin ägt (slutar antagligen med jeans). Hoppas bara att skorna passar till också.
Jag hittade en bild på H&M:s hemsida under rubriken klänning. Fast jag tycker ändå det är en tolkningsfråga. Hrm.



Ikväll ja. Jag ska på Kåren ikväll. JIPPI! Tyvärr är resterande "förfestvänner" på sittning, så jag får snällt haka på vid mellanfesten. Men vad gör väl det? Jag ska nog se till att vara på samma nivå som de vid halv nio. Hehehe.





I gotta feeling
that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good, good niiiiight...
A feeling.




Edit: Jeans it is.




Terve! Hauska tutustua!


Mitä kuuluu?
Mitä kieltä Te puhutte?
Anteeksi, mutta minä en puhu suomea. Voisitteko Te auttaa minua? Kuulehan kaveri, sovitaanko että minä puhun mitä tahdon ja sinä puhut mitä osaat.
J, soitellaan huomenna!


Hyvää yötä!
Hei sitten!


Mångkulturell ska man vara.




Gymmet eller gymet?


Vilken dag.

Seminariet på farmakologin gick faktiskt ganska bra, kunde definitivt ha gått värre. Efter seminariet blev det en liten rundtur på gator och torg med S. Mycket, mycket trevligt och nyttigt för själen må jag säga. :)

När jag senare gick till ICA för att köpa ett frimärke så svängde jag även förbi Nordic Club (det där gymmet) för att kolla läget... och det går att ordna ett medlemskap som bara sträcker sig till januari, kommer dock bli dyrare. 320 riksdaler i månaden och en engångskostnad på 150 kronor i medlemsagvift (eller vad det var). Är det värt det? Det blir mörkt tidigt och regnar 99.9% av tiden så frekvensen på mina promenader är inte allt för hög nowadays. Och med tanke på vilka pengar jag brukade slänga ut på cigaretter så...?
Jag får provträna gratis tre gånger, kan ju göra det till att börja med. Får bli imorgon. Eller fredag. Vi får se, blir väl inget som vanligt, men jag har iaf pallrat mig dit och pratat med dem.

Skriver man förresten gymmet eller gymet? Hmmm... Det är väl ett av många låneord?

Just det, när jag köpte frimärket slank det även med en trisslott eftersom jag ändå kände mig så glad i överlag. Jag vann faktiskt 50 kronor. Två nya lotter med storvinster på ska det bli!

Det finns underbara människor. Wink wink.



Saving Abel. Enjoy. (Lite taskigt ljud, tyvärr.)





Voddler


Det verkar som att Voddler kommer att bli the new black. Hur fan får man tag på en invite? Har sökt och sökt men inte hittat nåt. Sen är jag ju faktiskt inte världens största filmfan, men skulle kanske kunna bli?

För den väldigt intresserade finns det 100 invites som säljes på Tradera, intäkterna går till Cancerfonden. En jättebra tanke! Just nu ligger budet på dessa invites på 5100 kronor. 5100 KRONOR?! Auktionen slutar om 14 timmar (det kommer fler 100-pack invites efter denna). Jag backar på det budet och får tålmodigt vänta i någon månad till, men grattis till Cancerfonden! Ta gärna en titt, kanske kan du vara med och ge ett litet(!) bidrag?

Jaja, ska väl återgå till studierna efter detta lilla stickspår!


Höstbilder

Från Jönköping till Huskvarna till fots en sällsynt härlig höstdag. Jag har ännu inte haft råd att investera i den efterlängtade systemkameran, så min kära lilla kompaktkamera får duga så länge!





Fyra nikotinfria veckor

Idag är det fyra veckor sedan jag sist rökte en äcklig cigarett. Underbart. Varje dag dyker det upp fördelar med att inte vara nikotinist. Yey.

Jag blev nästan rik idag med. Det hade jag inte räknat med. En - för mig - ganska stor summa pengar damp in på mitt konto som examenspresent. Lite tidigt, men det wierda samtalet från gårdagen förklarade omständigheterna. Som jag skrev tidigare så kan det löna sig att vara trevlig mot avlägsna, rika släktingar. Hehe.

Idag har det regnat hela dagen. Grått, grått och regn, regn. Därför blev det olyckligt nog ingen promenad för min del denna måndag. Har istället lagt tid på att leta efter gym... igen. Är så sugen på NordigClub som ligger så nära och bra, men har inga planer på att stanna i denna stad i ett halvår till. Vilket är den kortaste "medlemstiden" de har. Crap. Aja, tänkte gå dit imorgon och prata med dem så får vi se. Friskis känns nämligen inte så lockande. Och jag vill ju bli smal. Well, well...

Fick även schemat till praktiken idag. Ska ha två handledare för första gången, kan ju bli spännande. Ska även gå natt för första gången! Det ser jag fram emot. Hoppas jag kan hålla mig vaken bara. Red Bull är ju gott om inte annat?!

Och så har vi c-uppsatsen. Kan den inte bara bli klar snart?



Bjuder på en egenhändigt formad dikt:

Skrattet ekar mot ihåliga väggar
Det var inte idag
Inte igår
Substansen är snart borta
Nästan obemärkt har det tömts
Det var ändå nästan inte äkta
Skrupler
Ja så var det
Den där känslan skepticism
Och önskan om något annat
En önskning som snart slår in
Snart
Upprymdhet
Lycka?


=)



Dagen efter kvällen före



Igår var det alltså inflyttningsfest och den blev väldigt lyckad tycker jag! Många trevliga människor, mycket god "minibuffé" och några enheter alkohol. Kan det bli annat än bra?
Vi fortsatte sedan till Sliver och shaked some ass. En superlyckad kväll helt enkelt. :)

Vaknade med lite huvudvärk idag vilket inte kunde vara annat än väntat. Men det var det ju värt. Var sen iväg med delar av gårdagens partygäng och åt en pizza, skitgott! Att pizza alltid är som godast när man är bakis...

Fick idag även ett oväntat samtal och väntar därmed på ett brev som kommer på tisdag. Spännande. Mycket spännande till och med. Det lönar sig att vara trevlig mot avlägsna släktingar.

Ikväll blir det inte många knop. Efter mörkrets inbrott blir det Desperate Houswives, kanske till och med något gott att knapra på (läs onyttigt) om jag orkar pallra mig ner till ICA.


Filosofi

Jag läste ett roligt inlägg på Oscar Borgs (fyndigt namn) blogg som finns på helahalsingland.se's hemsida. Det lyder som så:

- "Om ett träd faller i skogen och ingen ser eller hör det. Hur låter det?"
Det är en filosofisk fråga som den irländske filosofen George Berkeley ställde på 1700-talet.

"En text som ingen läser, om ett val som ingen röstar i, har den en mening?"
Det är en filosofisk fråga som Oscar Borg ställde för några timmar sedan när siffrorna från kyrkovalet blev klara. -

 


Själv hade jag inte ens rösträtt då jag gått ur Svenska Kyrkan, så jag kunde tyvärr inte påverka siffrorna. Verkar dock som att det inte var så många medlemmar som ställde upp heller?!
Bor ju så lämpligt i bibelbältet också, kanske var siffrorna annorlunda här...

 

Dags att göra sig i ordning för kvällen måntro?

 

 


Tonight's gonna be...

Weekend sweet weekend.
Idag sov jag alldeles för länge. Klockan ringde nio, men den stängde jag av och slog upp ögonen igen 10:27. Oj. Gick och la mig efter ett och jag har inte några tider att passa idag, men ändock, blir ju så seeeeeeg...

Ikväll är det inflyttningsfest som står på schemat! Det kommer nog bli sköj... att komma ut från lägenheten och träffa folk kan väl inte bli fel? =)

Tänkte även ta en promenad i det tråkiga vädret. Det regnar iaf inte och det är inte orkanstyrka på blåsten, så det är väl inte läge att klaga antar jag.
Borde även ta tag i farmakologipluggandet. Vi får se hur det blir med det. Sååå skönt att c-uppsatsen får vila i helgen, det behövs verkligen... let the brain have a break.

Nu har min fot somnat, måste nog väcka den...

Följa trenden?

Varför inte?
Resten av världen har en blogg, så varför skulle inte jag följa strömmen? Har ju haft en och annan anonym blogg hit och dit, men det är ju inte lika roligt, eller hur?!

Jag var in på mitt Lunarstormkonto idag då jag fått ett mejl om att "de saknade mig". Nostalgi! Jag började läsa dagboksinläggen från år 2000 och framåt och kunde ju inte låta bli att skratta! Vad mycket man inte minns och vad mycket man mindes genom att läsa dem... både på gott och ont. ;)
Hur som helst så var det genom dessa inlägg jag fick för mig att skapa en blogg. Där alla vet att det är jag som skriver den. Och jag skriver om mig själv. Det är ju faktiskt himla roligt att läsa senare i livet om inte annat? Haha

Jag har idag skrivit färdigt mitt CV som ska skickas iväg på måndag. Måste bara ringa mina referenser och kolla att det är okej att jag anger deras namn och nummer, brukar inte vara något problem, men det är lika bra att göra rätt för sig och kolla upp det. Det ligger faktiskt flera jobb ute nu som jag tänker söka... Give it to me!!!

Nej, det får vara mitt första blogginlägg for now. Får spara alla intressanta detaljer om mitt intressanta liv till framtida inlägg. Något ska jag ju ha att skriva om?


Riktigt höstruskväder idag, så håll i hatten!

RSS 2.0