Bakisskakis


Aj, aj, aj, det bultar och det bankar! Viiiilken huvudvärk jag vaknade med idag, förstår inte att jag ska vakna så tidigt dagen efter alkoholintag. Helst vill jag ju bara sova bort allt vad bakis heter, men så bra ska det inte få vara. Sex timmar tycker min kropp räcker bra, men det tycker då inte jag. Kanske kan få till en powernap under dagen, jag har ju inte allt för mycket inplanerat en dag som denna.

Det var alltså lite partaj igår. Husfest med en massa skithärliga kollegor. Det var riktigt, riktigt roligt. Vi åkte inte hem förrän halv tre och jag kan inte fatta vart tiden tog vägen! Längtar redan till nästa gång. Lyckades inte ta en enda bild igår, men andras kameror användes flitigt så jag kanske kan stjäla någon liten bild och lägga upp här framöver.

Bilen gick igenom besiktningen med! JIPPIIII! Fast pappa blev nog gladast, det var ju inte riktigt väntat att det skulle gå fullt så bra.

Lite random pictures från första uppladdningen av bilder till min nya söta laptop:










G'day!

My new baby!


Idag tog jag en tur för lite klädshopping. Det är husfest med underbara AVA-folket på lördag, och som vanligt är det där med kläder ett jobbigt problem. Provade och provade dittan och dattan, men ingenting satt som jag ville och jag var trött som ett as och hungrig efter jobbet. Suck. Så jag har fortfarande inget att ha på mig på lördag. Det löser sig säkerligen och roligt som satan kommer det att bli ändå, det är jag säker på!

Trots bristen på shopping av kläder så lyckades jag snubbla över en dator på Elgiganten. Har funderat på att köpa en ny dator så småningom då min gamla HP börjar tappa livsgnistan. Hade inga planer alls på att köpa en dator idag, men plötsligt stod den bara där. Att den är av märket Dell gjorde mig tveksam, men efter att ha ställt en miljon frågor till en besvärad försäljare försvann mina tvivel. Den ser bra ut, den har alla egenskaper och prylar jag vill ha och till rätt pris. Då kan jag ju inte annat än att ta med den hem.

Jobbar kväll imorgon, det ska bli helt jävla underbart att få sova ut ordentligt. Blir inte många timmars sömn dessa kväll-dag-turer, så är mör i huvudet nu. Men tvingar mig själv att vara uppe ett tag till bara för att jag kan.

Har haft väldigt roligt för mig själv med inbyggda webcameran och alla dess effekter, så jag bjuder på en liten bild. Hade jag ärvt pappas hår hade jag antagligen sett ut precis sådär (förutom mustaschen såklart). Godkväll.




You gotta love her


Hittade ett videoklipp där Maria Montazami ska visa några dance moves. Jag skrattar för mig själv, hon är väl för underbar!?





Resumé


Det blir visst bara längre och längre mellan varje blogginlägg nu. Motivationen är väl kanske inte på topp.

Mamma har hunnit fylla femtio år och vi hade en liten familjesammankomst för att fira henne, vilket alltid är lika trevligt. Pappa köpte en resa till Paris till henne i present, tyvärr var det bara två biljetter och barnen får inte följa med. Det värsta är att de åker över påsk så vi blir utan påskmat också. Katastrof. Har därför tänkt jobba hela påsken istället så gör det liksom inte lika mycket.

Jag har även haft bästa H på övernattningsbesök, det blev pizza och en massa andra onyttigheter. Det var längesedan jag skrattade så mycket, vilket verkligen behövs ibland. Vi hann även med en shoppingtur till IKEA och slösade lite pengar, det behöver man faktiskt också ibland.

Min lilla pärla ska besiktas i slutet av februari och såklart är det saker som måste lagas, vilket betyder att det kostar pengar. Det är inte lika roligt att åka på Biltema och köpa saker man inte ens vet vad de används till som att köpa saker man vill ha. Men, men, that's life.

I helgen åkte jag på nån slags jävla magsjuka igen, jag blev sååååå jävla less. Det var ju bara två och en halv månad sen jag spydde tarmarna ur mig sist, så det kändes lagom roligt när det var dags igen. Dessutom när jag skulle ha jobbat söndag. Igen. Skönt att det är över fort, men dessa tolv timmar av konstant kräkande känns oändliga. Dessutom blir man inte människa förrän flera dagar efteråt, det tar sin tid att återfå krafterna.

Ett tandläkarbesök har jag ju hunnit med också för tusan, första på typ fem år. Fy skäms på mig. Men det lät inte som att jag kommer att tappa mina tänder de närmaste åren (vilket var mitt skräckscenario som jag drömt mardrömmar om), bara lite lagningar som behöver göras. Bara några tusenlappar som behöver slängas ut. Bara att detta sker efter en karensdag en söndag. Och jag behöver en ny dator. Nä, ja 'änte bitter!

Det händer mycket på jobbet nu också, mycket förändringar med neddragningar på personal osv. Det har varit riktigt tufft den senaste tiden och man är som ett slakt när man kommer hem. Måste bara länka till min kära kollega Lovisa som har fått till en riktigt bra text om hur livet på landstinget är just nu, varför måste alla förändringar vara dåliga?!


RSS 2.0