Grattis Farfar


Grattis på födelsedagen farfar! Önskar att du fanns kvar hos oss så att vi fick fira den med dig.


Juletider


Så var det helt plötsligt bara en vecka kvar till jul. Det var ju nyss sommar?! Storstädade lägenheten i tisdags (vilket verkligen behövdes) och satte fram de få tomtar jag äger. Advendsstjärnan lyser i ett fönster och adventsstaken i ett annat. Ganska mysigt ändå, det ger ju liiite julkänsla i alla fall. Det har kommit ännu mera snö vilket också bidrar lite förstås.

Idag har jag köpt den första julklappen och tänkte inhandla resten imorgon, är rädd att halva Gävle är ute på julklappsuppdrag samtidigt. Kan bli spännande.
Höll seriöst på att krocka idag också! Jag körde på en huvudled och en idiot bara kör rätt fram på korsande väg, till och med jag såg väjningspliktsskylten som den andra bilen skulle ha stannat vid! Slängde mig på bromsen och min lilla pärla klarade sig precis. Hade det blivit en krock hade jag inte haft någon skyldighet i det i alla fall. Jävla idioter alltså. Adrenalinpumpen fungerar dock som den ska, kan ju vara bra att veta.

Annars är det en alldeles för lugn fredag. Det var en superlugn dag på jobbet och dessa dagar trivs man liksom lite extra, inget att klaga över alls. Börjar dock bli lite uttråkad här hemma nu. Men, men... laddar som tusan till imorgon då det är fest! Ska ut med några tjejer från jobbet, vilket inte kan bli annat än asbra! Vill att det ska vara lördagkväll nuuuu!!! Sen bär det av några mil norrut på söndagen för att äta sig spymätt på julmat. Kära pappa ska bjuda på julbord, halva släkten ska med också. Mysigt. Blir nog perfekt bakismat det! Det blir årets första julbord, vi får ju inget genom jobbet eftersom landstinget är fattigt.


Fear


Feel the fear and do it anyway.
- Jeffers


Musikafton


Spotifyar och filosoferar.
Musik är så mycket mer än bara musik ibland. Mest akustisk skön musik på menyn ikväll.

Men såklart lite Pink också. She does it again. Och en bra musikvideo som vanligt.



Let it snow, let it snow, let it snow.


Magsjuka


Hello people! Tänkte bara meddela att jag lever. Knappt. Men jag lever.

Livet flyter på... lyckades drabbas av magsjuka på fredag natt. Hade jobbat fredag kväll och skulle jobba dag på lördagen. Vaknade efter en timme med världens magont, sen spydde jag som en jävla gris i typ tolv timmar. Så fick sjukanmäla mig på lördagen, min första sjukskrivningsdag på huuur många år som helst. Och till på köpet en karensdag en lördag. Såklart. Ännu värre än att vara sjukskriven från jobbet var ju att jag skulle åka till Stockholm lördagkväll. Nya kläder var inköpta, biljetten bokad sedan länge och väskan stod packad och klar i hallen. Skulle ju hälsa på bästa E och gå ut och röja i Stockholm. Suck. Så typiskt att jag lyckas bli sjuk när jag väl ska iväg och göra nåt roligt. Jaja, får bli en annan gång... men det är svårt att få scheman att matcha.

Vinter har det blivit också. And I like it. Det är så skönt när snön kommer mitt i den mörka, dystra hösten. Köpte mig ett par rejäla vinterskor, gillar dem som fan. 100% vattentäta och supervarma. Har dock fått skavsår, vilket jag alltid får av nya skor, ont som fan gör det. Men det knarrar härligt under fötterna.

Har haft en superlugn kväll på jobbet. Jag var utöver (vi kallar det inflyg) och hade som uppgift att skriva in patienter som kom från akuten, svara i växeltelefonen och hjälpa till där det behövs (lite kort sammanfattat). Det brukar vanligtvis vara mycket att göra när man är ensam inflyg en kväll, men inte idag. Inte en enda patient skrev jag in. Hade mycket småpyssel för mig de första tre timmarna, men sen var det kavlugnt. Antar att man ska passa på att njuta. Ska ju även upp imorgon för ännu en dag på AVA, så borde väl lägga mig snart. Snart.

Heart vs Brain




RSS 2.0