Turkiet here I come!


Nej, nu bojkottar jag Sverige och drar till Turkiet. På lördag klockan 10:00 lyfter planet. Fan vad härligt det ska bli!!! En vecka som turist på en charterresa i Alanya... låter väldigt slappt och härligt. 32 grader celcius i luften och 27 i vattnet, det kan jag stå ut med i en vecka. Hehe. Måste bara packa lite först, vilket jag hinner med på fredag kväll, måste även tvätta då... Hotellet får vi reda på vid ankomst till Antalya, very exciting! Hoppas på att slippa kackerlackor i alla fall.

Två arbetspass kvar, then I'm off!




Latest news


Nu har jag varit en duktig medborgare och röstat. Ska bli spännande och se hur det här slutar!

Jaa, vad händer annars i livet då måntro?
Var på begravning i fredags och sånt är ju aldrig kul. Speciellt inte när det är någon som gått bort alldeles för tidigt. Att se de närmaste i berörda familjen behöva genomgå detta gör så ont. Fy fan. Men det var väldigt fint trots allt och det kan vara skönt att få släppa på proppen och bara storgråta. Det är ju så tillåtet såna gånger. Detta var den andra begravningen i år, kan nästan säga tre då jag även var på en urnsättning för att jag missade själva begravningen! Jag hoppas verkligen att det blir lugnt resten av året... det räcker för ett tag nu! P A U S !
Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Min frys är nu full med kantareller. Jag har nog kantareller för ett helt år. Det är i alla fall något positivt med hösten, dessutom är det ju heeelt underbart att lufsa omkring i skogen. Det är verkligen plåster för själen. Väntar på att det ska bli lite mer färger där ute så att jag kan gå lös med kameran också.

Jobb lördag och söndag. Idag har det rent ut sagt varit en förjävlig dag!!! Jag har i stort sett jobbat dubbelt, vilket gör att allt tar så jävla mycket längre tid och det blir så jävla mycket mer jobb. Var alldeles svettig där ett tag. Så det fick bli ett streck på den sura gubben innan jag gick hem idag.
Tur att jag hade något att se fram emot efter jobbet. Mamma och pappa kom och levererade min nya möbel. En DUBBELSÄNG som är 180 centimeter bred, köpt av bror. Fick den även monterad, tackar kära pappa för detta! Herregud vad jag ska breda ut mig inatt och sova bort den här jääävla förkylningen! Börjar inte förrän halv två imorgon. Fantasticamento.

(Bortse från alla svordomar om det stör dig!)




Sture


Grattis på namnsdagen sötaste Sture!




TGIF


Fredag är ett bra påhitt, speciellt om det kommer en ledig helg efter. Fy fan vad skönt att vara ledig! Jag trivs jättebra på jobbet såklart, men det slår liksom ändå inte ledigheten. Jag fick några riktigt fina kommentarer från tre patienter idag, att lite beröm kan göra så mycket. Det värmer i hjärtat!
Ikväll vankas det fest! Hemma hos mig till och med. Vi blir några från jobbet och det ska bli riktigt niiice, synd att inte alla kan komma. Men så är det ju alltid...

Imorgon bär det av mot Söderhamn! Kanske blir en kräfta eller två. Kantarellplockning ska det också bli! Förra helgen var vi ut och plockade en hel del, men lämnade alla trattkantarellbäbisar som jag tänkte ta denna helg. Bara inte nån annan jävel har hunnit före. Den här gången ska kameran med till skogen också så att jag kan leka fotograf.

Nähäpp, om jag skulle ta och pallra mig in i duschen och sen försöka äta något. Kan ju vara bra innan groggen åker fram.

SKÅL!


September


Tisdagen den 7 september. Jag har fortfarande inte smält att det är september redan... jag är fortfarande kvar i juli. Eller önskar i alla fall att jag var det.

Helgen har varit kanon! Blev en soft fredag med uppladdning inför lördagens partaj. Vissa gick ut lite hårdare än andra... roligt var det i alla fall och det är väl det som räknas. Var på den utdöende "stadsfesten" Strömmingsleken. Det var lite folk, kallt och vi kände oss allmänt gamla.
Det bästa var förfesten (som alltid), radiobilarna och krocka med ungarna, Batman (en karusell där vi hängde upp och ner), Langos, sällskapet och självklart efterfesten med Ulla och Agneta. Det är omöjligt att bli uttråkad i det sällskapet!

I slutet av september har jag semester. I NIO dagar. Just nu lutar det åt en sista-minuten-resa. Jag åker vartfan som helst, bara det är billigt och varmt. Jag har hakat upp mig på den här tanken, så nånting lär det bli. En charterresa till värmen där allt är ordnat och man bara flyter med. Väntar ett tag till med att boka då det lär bli billigast så.

En kollega skrev ett inlägg om SD och jag bara måste länka till det. Du får skälla på mig om du misstycker! :)
Så har du tankar på att rösta på Sverigedemokraterna (får rysningar av att bara nämna dem), läs DETTA. Kunde inte ha skrivit det bättre själv! Kanske kan man få någon att tänka om.

Hittade ett citat i en annan väns blogg apropå SD som var så klockrent, måste bara stjäla det:
"
Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand . Din favoritrappare har afrikansk påbrå, och han den där roliga på tv är kurd. Visst skulle livet vara lite tråkigare utan invandrare?" - citat nån snubbe på internet

 

 


RSS 2.0