Roliga skyltar!


Hittade något bildspel på Aftonbladet där läsarna skickat in sina roligaste skyltar och hittar denna:



Den skylten har jag åkt förbi många gånger! Haha


Summertime!


Sommaren är verkligen här. Det märks även på bloggen då jag har en massa annat för mig än att sitta framför datorn. När jag inte jobbar (vilket jag gör lika mycket som vanligt) är jag ute och flänger känns det som. De senaste veckorna har varit fullspäckade!

Förra veckan var helt galet underbar! På tisdagen blev det shopping i Gävle till helgens bröllop, dagen avslutades med lite alkohol i skärgården. Vi skrattade oss igenom en hel kväll på quizen i Stenö, fy fan vad kul det var! På fredagen hade vi lite möhippa med bruden och alla brudtärnor på Orn med korvgrillning och ännu mer skratt, uuuunderbart väder och sällskap. På lördagen var vi uppe tidigt hela gänget och fixade och donade inför dagens bröllop, själva vigseln var snabbt över och sen var festen var igång. Det var en skitbra dag. ALLA var nöjda och det kunde verkligen inte ha blivit mer perfekt. Hela helgen hade jag ett leende på läpparna och mådde bara jävligt bra! Kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist.

Denna vecka har också varit körig. Grillning med släkten, riktigt trevligt var det! Har varit en hel del i Krokskär som vanligt. Och kanske det bästa av allt: Jag har köpt en bil! Brorsans gamla raggaråk. Mycket billig för mig, desto dyrare för min älskade pappa som hjälper mig att betala... och brorsan som kunde sålt den för mycket mer pengar. Men jag är skitlycklig!!! Jag har äntligen en bil igen... FREEEEEDOM!!! Tänkte dra mig iväg på en raggarrunda såhär efter jobbet. Ska bara vila lite först.



Har alltid sagt att jag aldrig skulle kunna tänka mig ha denna leksaksbil... men när den helt plötsligt blev min så är den ju faktiskt ganska fin!? Och det är braaa drag i den såklart! :)


Skärgården


Ajajaj vad röd jag är! Verkligen ett rookiemistake, men jag trodde inte det skulle bli så illa. Det var ju sååå härligt att det var sol ute fast jag var ledig, det brukar inte matcha så bra annars. Tiden har spenderats i skärgården. Var ut på Orn igår, en ö med en fin liten becah. Jag badade faktiskt ganska länge, så skönt var det! Det blåste ju lite, så då märkte jag såklart inte att det var dags att ge sig. Och det fick jag såklart sota för senare. Trodde jag hade solskyddsfaktor tio, men det visade sig vara sex. Lite lite kanske såhär i början...

Idag visar min termometer på trettiosju grader. Så det passar ju perfekt att åka till jobbet alldeles strax. Ganska bra att jag brände mig igår ändå kanske, jag hade ju inte kunnat pressat idag i alla fall. Det gäller att tänka positivt! Har haft två underbara lediga dagar som jag får leva på tills nästa helg!


RSS 2.0