Lördag


Lördagkväll. Fest med kollegorna hägrar, ska bli riktigt skoj! Tröjan sitter inte som jag vill, kjolen är för stor, skorna tråkiga och mina nya tights är tydligen mönstrade (vilket inte var meningen vid köpet). Men vad gör väl det om en grogg eller två? Det brukar ju bli ganska bra ändå tillslut.

Igår hade vi en trevlig familjemiddag för att fira mormor som fyllde hela 70 år igår, grattis mormor! Alltid nice med små familjesammankomster.

Trevlig helg allesammans!


...


Confusion.


Life goes on


Livet rullar på och jag tänker så många gånger att jag ska skriva här... men det händer liksom inte. Orkar inte lägga upp bilder nu heller då jag har en sååå seg internetuppkoppling, har sagt upp detta skit-3-mobilt-internet och ska skaffa nåt annat i januari när uppsägningstiden är slut. Men lite bilder kommer jag förhoppningsvis lägga upp innan dess.

Det är mörkt och det är kallt. Men några ljusglimtar är ju att min cykel rullar igen, har äntligen bytt innerslang och det fungerar, fantastiskt. Har även investerat i ett Nintendo Wii, vilket är ett skitroligt tidsfördriv. Speciellt med detta nya motion plus... man får ju lite gratismotion på köpet. Kanoners.

Ledig dag idag som snart är över... sen blir det jobb hela helgen.


Tillbaka till kylan


En vecka i Turkiet gjorde gott för själen, var dock heeeelt slut i kroppen när vi åkte hem. Det tar på krafterna att vara på semester! Det var ungefär 30 grader i vattnet och 35 i skuggan, på nätterna var det en lagom temperatur på ca 27 grader. Det är annat än superkalla Sverige det. Större delen av tiden spenderades i havet då jag bara äääääälskar att bada, vatten är mitt element! Hotellet var bra för att vara en ospec. resa, det var inte långt till havet, rummet städades varje dag och vi hade balkong. Vad mer kan man begära? God mat och god, billig öl (Efes) har de i alla fall i Turkiet!

Ska snart iväg och jobba kväll, hoppas det blir lika lugnt som igårkväll. Jag jobbar nu åtta dagar av nio (fem är avklarade) och är sedan ledig i fem dagar. Så förbannat jäkla skönt alltså! Fem blanka dagar där ingenting är inplanerat... Fantasticamento!






It hurts to find out that what you wanted doesn't match what you dreamed it would be.


RSS 2.0