Åh nej!


Idag tog jag en promenad efter jobbet. Jag var på Hemköp och plockade i varor i korgen och ställde mig i kassan... när det nästan var min tur skulle jag ta fram plånboken i vanlig ordning. Men jag hade ingen plånbok någonstans. Kom då på att den låg hemma i väskan. Åh nej. Det var folk bakom mig och jag hade för mycket varor för att gå tillbaka med allt... förklarade läget för kassörskan och ställde korgen på sidan. Halvsprang hem, hämtade plånboken och cyklade tillbaka. Jag säger då det, pinsamt värre.

Såg en tom påse Skittles ligga vid vägkanten idag. Säljs de i Sverige nu eller är de importerade? Hmm...


Älskar den!


Jag fullkomligt älskar my new phone. Xperia X10 mini har allt jag vill ha och var dessutom skitbillig. Tvåtusensjuhundra riksdaler. Det var det lätt värt. Den är sjukt lliten men innehåller i stort sett allt som de "stora" telefonerna gör. You gotta love it.

Ikväll har jag jobbat och fortsätter imorgon 06:45. Hoppas på en lugn dag imorgon.

Godnatt!


Telefon på väg!


Jag kunde inte hålla mig speciellt många timmar, så nu är min nya telefon beställd. Så fort jag såg att den började ploppa upp i lager på webbutikerna började det även klia i mina fingrar. Och vips så var den beställd. Blev även pålurad en trådlös minihögtalare till telefonen, kan faktiskt vara trevligt att ha på sommarkvällarna i skärgården. Den var ju billig...
Hoppas, hoppas, hoppas den verkligen kommer imorgon nudå som de säger. Can't wait. Wiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!




Sovmorgon?


Idag är jag ledig. Ledig! Därför gick jag och la mig sent igår, somnade kanske vid halv två. När jag vaknar känner jag mig pigg och utvilad. Jag hade ställt alarmet på tio och tänkte att klockan kanske var nio eller nåt eftersom det inte ringt än. Ack vad jag bedrog mig. 06:54 visade min gamla trotjänare Sony Ericsson W595. Men jag kunde såklart inte somna om. Suck. Så nu har jag tittat på lite komedier och börjar fundera på vad jag ska göra idag. Hmm... Hoppas det fina vädret håller i sig, klarblå himmel och allt! Men med min tur blir det väl regn innan det är klart.

Mobilen jag bara måste ha finns ute på några webshoppar nu... vet inte om jag ska beställa den där, eller om jag ska hålla tummarna för att den även kommer ut i butik vilken dag som helst. Jag vill ju ha den NU!!!


Give it to me!


Oj oj oj, vad länge sen jag skrev här. Tiden bara försvinner! Det händer väl inte så mycket egentligen... jobbar och står i i vanlig ordning. Var till hemtrakterna i helgen och helgen före det bestod av jobb. Jobbar även de två kommande helgerna men har en ledig dag imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på då... hoppas det blir skapligt väder i alla fall! Vädergubbarna ändrar sig mest hela tiden, så det finns bud om både sol och regn. Lite shopping passar ju vilket väder som helst egentligen, så det får det nog bli.

Den här veckan ska telefonen släppas som jag vill ha. Xperia X10 mini. Jag har stenkoll på internet, så fort den finns ute på marknaden ska den bli min. Hoppas att den inte tar slut direkt. Längtar! Då lär jag ha att pyssla med några dagar framöver, jag verkligen älskar nya tekniska prylar med mycket funktioner. Det är nästan så att jag får hjärtklappning.

Jag behöver laga mat och göra massa matlådor också. Men har ingen lust... behöver inspiration! Behöver tips på god, lättlagad och gärna skapligt nyttig mat. Blir så tråkigt med samma, samma, samma... och på internet finns det för mycket att välja på. Så hjälp!


Shoppingdag


Idag har jag varit heeeelledig. Så dagen har fördrivits med lite shopping. En tur till Ikea resulterade i fyra nya kuddar till soffan, en spegel, en ugnsform, påslakan, underlakan, två blomkrukor och en söt liten blomma. Dumpade av grejorna hemma och drog ner på stan. Där blev det en keps, ett set skruvar och ett par nya skor till jobbet. Igår köpte jag nya promenadskor, skitsnygga och skitsköna Nikeskor!

Nu väntar en soft kväll. Skönt med sovmorgon imorgon!


Shopping


Solen skiner och himlen är blå. Verkar vara skapligt varmt också om det går att lita på termometern.
Jag tänkte cykla till stan en sväng innan jobbet. Jag behöver att par nya skor till jobbet och ett par andra vanliga skor, typ walkingskor. Dessutom skulle jag behöva en blomma till vardagsrummet. Krukor får det bli på Ikea en annan gång.
Det är farligt att känna sig rik.


Mrs Montazami


Ännu en trevlig helg är över. Är nu tillbaka i ett regnigt Gävle och har en låååång arbetsvecka framför mig. Är ledig en dag av åtta, så jag vet vad jag har att pyssla med! På min lediga dag blir det förhoppningsvis lite inredningsshopping. We'll see what happens.

Såg ni på Svenska Hollywoodfruar igår? Eller ja, var ju repris. Har fått titta på den de senaste gångerna då jag jobbat måndagkvällar. Mrs Maria Montazami är ju för sköööön alltså! Jag skrattar bara jag ser henne. TV3 måste vara överlyckliga som har snubblat över henne, finns nog inte många original som hon.

Nu ska jag käka lite lunch innan jag startar denna arbetsvecka med en måndagkväll 13:30-22:00.

Grattis till pappa som fyller år idag!



Skärgårdsbilder


Några bilder från de senaste skärgårdsbesöken.
Snart är det sommar!






















Lediiiiiig!!!


Vilken underbar torsdag! Jämfört med gårdagens arbetsdag så har det varit en ljuvlig dag idag. Det känns så skönt att gå därifrån efter en bra dag. Att jag dessutom nu är ledig i TRE dagar gör inte saken värre. Bär ett stort flin just nu.

En maskin tvätt snurrar för fullt, det var verkligen på tiden. Disken skulle också behövas tas om hand. Sen. Snart. Imorgon kommer mamma hit och en shoppingdag står på schemat. Antagligen en god lunch på någon kinarestaurang också. Sen åker jag sju mil norrut med henne. Jag har beställt sol så jag hoppas den behagar att komma fram snart!


Från en tur till havet förra helgen med broderns ursnygga brillor!


Kaos!


Fy fan vilken dag det har varit på jobbet idag. Den började skapligt men slutade i kaos. Det blev miljoner saker att göra efter lunch och jag kom inte därifrån förrän kvart i fem. Jag slutade egentligen halv fyra. Ett tag ville jag bara sätta mig på en stol och storgråta, men det gick över tack och lov. Så det är jäkligt skönt att den värsta dagen hittills är över. Pust.

Annars lunkar livet på. Jobbar till (förhoppningsvis) halv fyra imorgon sen är jag ledig till måndag eftermiddag. Ska bli fantastiskt skönt! Ska även fira lillebror som blir hela tjugo år på lördag!

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att slappa i soffan. Har ju hur många kanaler som helst nu, så alltid finns det väl nåt att slötitta på. Lyx. Måste ju komma ikapp i TV-världen!


Black Eyed Peas


En rolig musikvideoversion av Black Eyed Peas fantastiska låt.
Let's get retarded!




My Day


I går somnade jag sent och vaknade såklart tidigt idag. Duschade, åt frukost, packade och drog mig mot stationen. Tog några vårbilder på vägen. Åkte X2000 i 36 minuter, lunch med la familia, en tupplur, surrade med mor och bror. Övertalade sedan min farmor att låta mig överta hennes tvillingkort, hon tittar ändå bara på ettan, tvåan och fyran. Så nu får jag fler kanaler. Äntligen.

Är nu mätt som en plätt. God mat och najs sällskap. The night is young.


RSS 2.0