Fucking Weather!!!


Underbart med semester. Förjävligt med detta väder. Har i alla fall hunnit med en campingtrip med tält till Vinströmmarna, ett litet paradis vid Voxnan mitt i skogen. Fiskat och njutit av livet. Dit blir det fler turer innan hösten hittar hit (om den inte redan gjort det?!).

I detta nu ösregnar och åskar det, vilket det har gjort de senaste tre timmarna. Deppigt värre. Så nu skiter jag i det här och drar söderut, skulle egentligen åkt imorgon, men varför vänta liksom? Som det ser ut nu så är det väl inte direkt fint väder någonstans i Svea rike, men sämre än såhär kan det inte bli. Hade jag haft femtusen kronor dammandes nånstans hade jag just nu suttit på en solig strand vid medelhavet med en paraplydrink. Sistaminutenresorna är skitdyra nu. Jävla regn.

Jaja, ska packa ihop det sista nu och styra kosan mot regnfriare breddgrader.
Trevlig helg!




Sexhundrafemton minuter


Tio timmar och femton minuters arbetstid återstår innan semestern börjar. Det är alltså sexhundrafemton minuter. Trettiosextusenniohundra sekunder. Det är ungeär lika lång tid som det dröjer tills lågtrycket med kyla och regn drar in över Sverige. Sammanträffande? Resten av Sverige har också upptäckt detta vilket gör att sistaminutenresorna är svindyra. Börjar känna mig desperat. Pessimist, javisst!




Perfekt helg!


Förra helgen var det ett år sedan det var giftermål i Krokskär, detta firades med fest hela helgen lång. En återsamling i Krokskär med nästan hela gänget. Det var verkligen hur roligt som helst. Har nog skrattat konstant, det går helt enkelt inte att ha tråkigt med dessa människor! Vädret var perfekt även i år och likaså badtemperaturen, att det kan vara så härligt att plaska runt i vatten?! Förutom sol och bad blev det en del fiske men ingen fisk, champagnefrukost på Orn, båtåkning, mat mat mat, några groggar och lite crazy dance. Det har helt enkelt varit underbart. En perfekt helg!

Något annat som gör mig riktigt glad just nu är att jag har arton timmar kvar på jobbet innan semestern börjar. Ett pass ikväll samt ett imorgon natt. Sen är det fyra (och en halv) veckors göra-vad-man-känner-för-slappande som står på schemat. En riktigt skön känsla, det var alldeles för många år sedan jag hade semester. Det känns fortfarande långt bort, men det är det ju faktiskt inte. Lycka!




Bildinlägg. Punkt.









One of these days...


Idag är en sån dag då jag bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, skita i allt. Stänga av hjärnan och inte tänka en enda tanke till på hela dagen. Hatar dessa dagar. Speciellt när man måste pallra sig iväg till jobbet snart... Hoppas dagen går fort och att morgondagen blir bättre. Hoppas även på bättre väder till min lediga tisdag.



Vatten, vatten...



Långå


Midsommarhelgen var kanonbra! Den bestod av fiske och öl, umgänge med la familia och the Sjögrens och en massa kvalitetstid. Vi kom fram till att det var ett bra ord för den helgen. Kvalitetstid.

Jobbveckan har varit hur jobbig som helst. Ibland vill man bara knäppa med fingrarna och försvinna en stund. Har varit död i skallen när jag kommit hem. Men vi hoppas att det lugnar sig snart. Typiskt att det ska vara mycket på jobbet när man jobbar sju dagar av åtta. Men får lite styrka av att veta att det bara är NIO arbetspass kvar till FYRA veckors semester. Har hunnit med en hel del trevligheter mellan jobbpassen också, jag får leva på det såna här tråkiga jobbhelger.

Det blev dåligt med fotografering från Långå, det regnade mest hela tiden och vågade inte ha med mig kameran vid älvarna där vi fiskade. Är alldeles för rädd om den. Men några få lyckades jag få med mig hem.




RSS 2.0