East to the west


From east to the west and west to the east. Ett begränsat urval av diffusa delar av Sverige.








Har inatt jobbat mitt första nattpass och är trots det oförskämt pigg idag. Laddar nu för natt nummer två. Sedan blir det sommarfest med jobbet imorgon kväll och på torsdag bär det av mot Långå för att fira midsommar. Var ju där förra året med familjen och det får bli en repris i år. Fiskespö, regnställ, stövlar och myskläder är nedpackade. Ska bli sååååå skönt att bara lufsa omkring i skogen i några dagar och umgås lite med la familia och resten av gänget som ska med. Stugan vi hade förra året och bokat även i år brann dock ned i lördags, så himla typiskt. Det har löst sig ändå, men blir inte lika bra som det var tänkt. Tur att vi inte åker dit för boendets skull.


Inte lika mysigt längre... (Bilder från Östersunsdposten)


Minisemester


Tillbaka till vardagen efter en intensiv minisemester i södra Sverige. Har varit riktigt underbart! Några supervarma dagar i Vimmerby med älgsafari, sol och bad, Astrid Lindgrens värld och mycket trevligt balkonghäng med härligt sällskap. Drog sedan mot ett rejält åskväder i Varberg, satt i bilen och tittade på alla blixtar över havet. Det är så mäktigt och riktigt mysigt, älskar ordentliga åskväder bara man inte blir blöt. Drog en sväng till Ullared och shoppade lös på Gekås, inte så mycket som jag tänkt men gjorde ändå några fynd. Träffade även Morgan som snällt ställde upp på bild, det gjorde min dag! Så himla roligt! Gjorde sedan Varberg på kvällen, en riktigt mysig stad må jag säga! Klippte sedan resten av svenska västkusten norrut, shit vad fint det är alltså! Bara älskar alla klippor, havet, stämningen... blev en lååååång dag med mycket bilåkning. Landade hemma halvfyra på morgonen, men det var det värt!

Känner mig dock inte riktigt utvilad efter denna trip, så det var inte nice att komma tillbaka till jobbet där det har varit kaos. Började med två förjävliga pass, idag har det tack och lov varit bättre. Hoppas på en bra dag imorgon också och sedan en ledig måndag. Pust. Nu måste jag sova så jag orkar upp när klockan börjar tjuta före klockan sex.

Hoppas, hoppas, hoppas vädret håller i sig... vill inte ha regn på min lediga måndag. Då vill jag ju ut och fiska! Balsam för själen.




My Precious!


Så i tisdags gick jag upp okristligt tidigt på en ledig dag för att ta tåget till Stockholm, hämtade bilen som min fantastiska pappa hittat åt mig och åkte hem igen. Men det var det fan värt. Är skitnöjd med bilen. Den går tyst och fint, det låter inte som att den ska gå sönder när jag åker i gupp, den har en fiiiiin färg (eller färger då den skiftar lite), är snygg, har AC och riktigt ljud med bas. Den har verkligen allt jag behöver egentligen och drar inte mycket bensin jämfört med det förra bensinslukarmonstret. I love it, helt enkelt.

Imorgon jobbar jag sista dagen på denna tokjobbarperiod, ska bli sååååå skönt att vara ledig i fem, ja fem, dagar. Det resulterar i en tripp till Smålandsskogarna, ska göra Vimmerby osäkert i några dagar. Hade tänkt hinna med en tur till Ullared också och göra sprätt på skattepengarna. Skönt att komma bort lite.

Hittade en svan häromdan'.





RSS 2.0