Let it snow


Nu börjar knutarna lösas upp. Hoppas jag. Har blivit erbjuden jobb i sommar, kommunen ger mig till och med en massa extra erbjudanden för att jag ska jobba hos just dem. Men har nog något mer intressant på G... inom landstinget. Inget är riktigt klart än, men återkommer med mer info. Jag går inte jobblös i sommar i alla fall. Äntligen ett sjuksköterskjobb!

Snö som fan har det kommit med. Kallt är det också. Är lite trött på snön nu, men i överlag är det ju väldigt fint ute må jag säga. Lite tröttsamt att det ska komma mer dock... Det går ju att få till mycket fina och roliga bilder om inte annat.

Imorgon ska jag ut till buschen och titta på en liten bäbis. Och få hemmagjord svampsoppa. Mmmm...





Jöbb å Jöbb

Är just nu på jobbet och softar. Surfar lite på min gamla SE, inte riktigt den optimala anslutningen må jag säga. Men man tager vad man haver! Ledig imorgon. Jobba lördag till måndag. Hoppas ju på ett annat jobb snart, men det ser inte så ljust ut. Inte för att jag inte trivs just nu, men det är ju inte det här jag har utbildat mig för. Har dock blivit erbjuden ett jobb i sommar iaf, inom kommunen. Blir det inget i Gävle så tar jag det mer än gärna. Trivdes ju förra sommaren, så varför inte? Nä, nu ska jag softa lite till innan det är dags för nästa ryck. ¡Adios!

Magsjuka


Livet lunkar på i vanlig ordning. Fortfarande inget "ordentligt" jobb än, ska dock sätta mig och ta en rundringning någon dag denna vecka.

Lördagens examensfest var till stor belåtenhet! Det verkar som de flesta som var där var nöjda och vi som anordnade det tyckte det var riktigt lyckat. Så det blev en bra fest alltså! Var lite sliten på söndagen, det var tungt att släpa sig iväg för att städa. Speciellt att känna lukten av alla kvarvarande slattar *ryser*. Men det är ju smällar man får ta. Det var snabbt gjort.

Annars har jag varit ledig, ska upp och jobba imorgon. Hoppas det går bra. Råkade nämligen få en släng av magsjuka inatt som min bror så snällt delade med sig av. Har inte hänt något äckligt från något hål(l) (haha, fyndigt va?!) sedan tidigt imorse så jag hoppas på att kunna jobba imorgon i alla fall. En tidig läggning hoppas jag löser problemet. Mår fortfarande liiiite illa och känner mig klen. Men kan fan inte vara sjuk imorgon, så därför har jag bestämt mig för att vara frisk. Så de så.

Ja just det, ett grattis till min kusin med man som fick en dotter inatt! Skönt att allt gick bra!

Godnatt!



Klackarna i taket!


Ojdå. Där hade en vecka till gått. Vad gör jag med mitt liv egentligen?

Denna vecka har bestått av två dagars introduktion till mitt nya arbete samt första självgående dagen idag. Det gick faktiskt väldigt bra, var lite nervös för min första ensamma dag. Det här blir nog en bra tillfällig lösning.

Annars händer det liksom inte så mycket. Det flyyyyyter på. Har hunnit fota en hel del med min älskade kamera! Några tusen bilder har det hunnit bli. Fun fun fun.

Imorgon är det examensfest! Jag och en barndomsvän som blivit idrottslärare ska fira att vi fixade dessa år och blev något. Klackarna i taket!


Jobb


Jag har blivit så dålig på att uppdatera bloggen. Kan bero på att jag inte sitter hemma lika mycket som innan. Här händer det (tro det eller ej) mer än i boring Jkpg, så man får la se till det positiva! Min älskade kamera tar ju också lite tid, det finns så mycket som behöver fotas och förevigas.

På tisdag ska jag antagligen på introduktion till mitt nya arbete. Nej, inte som sjuksköterska utan personlig assistent. Jippi. Eftersom det inte finns några sjuksköterskejobb just nu och jag inte får stämpla i och med a-kassastrulet så måste jag väl ta vad jag får. Ett steg fram och två steg bak här i livet. Det är ju inget långvarigt i alla fall, tack och lov. Till sommaren finns det ju tydligen jobb överallt, så det är väl bara att hålla ut.

Idag var vi iväg på urnsättning. Fyfan, allt är bara så jävla tragiskt. Orättvisa, orättvisa värld. Men det var ändå fint och stillsamt. Kan bara inte förstå...


Hata byråkrati!


Alla dessa papper och telefonsamtal till höger och vänster gör mig helt jävla galen!!! HATA DENNA JÄVLA BYRÅKRATI!!!!!!!! Papper, underskrifter, intyg, handläggningstid, papper, kompletteringar, papper, papper, handläggningstid, papper... Jag hade kunnat ordnat detta så mycket snabbare själv.

Är tydligen inte med i någon a-kassa heller, tack Kommunal och Vårdförbundet för detta.
Livet är ju helt underbart. Fantastiskt.

Tur att man valde rätt yrke där det finns maaaaaassa jobb. My ass.


RSS 2.0