Nostalgi


3 Doors Down - Changes






Blonde goes brown


Före


Efter


Som en ny människa!
Trivs i mörkt, men blir fortfarande förvånad när jag ser mig själv!

Nu ska jag iväg och ta en öl och äta mat med en kollega. Vad vuxet det låter. Men det är väl på tiden kanske.


Angry Birds


Min käre bror tipsade mig om ett spel till telefonen. För drygt en vecka sen uppdaterade jag min telefon och spelet gick nu att hämta hem till min X10 mini. Angry birds. Angry birds borde ha en varningstext då det är extremt beroendeframkallande. Jag har aldrig spenderat så mycket tid på ett spel förr, men kan nu inte sluta. Har klarat alla banor och försöker nu få högsta poäng på alla banor (det är många), har hört rykten om att det kommer fler nya banor då. Så jag spelar inte liiiika mycket nu som i början, men ändock... Man hamnar i något slags mantra och upprepar högt för sig själv bara en gång till.
Tack bror.

Det blåser som satan ute och till råga på allt så snöar det också. Jag var ute med cykeln i värsta vädret och små små isbitar piskade mig i ansiktet. Det var bara att gå där det var motvind. Men jag måste säga att jag gillar det. Det blir lite ljusare ute och livet blir lite roligare. Synd bara att jag aldrig köpte de där vinterskorna jag spanat in, jag är så jävla seg. Kanske ska ta en sväng ner på stan imorgon efter jobbet.

Måste också kommentera Pensionärsjävlar som går på Kanal 5, det där är min humor! Så jääävla roligt! Folk är så godtrogna gällande pensionärer och tolererar mycket mer skit. En annan hade åkt på en fet jävla smäll om man hade gjort vissa saker som de gjort. Tummen upp för det programmet!

Ja just det, blev brunhårig igår också. And I like it!


Over and out.

RSS 2.0