Midsommar


Sommar, sommar, sommar! Det är bara lite semester som fattas. De senaste dagarna på jobbet var lugna, verkligen välbehövligt efter en monstervecka.

Midsommarhelgen spenderades till fjälls med familjen. Jag hamnade långt åt helvete in i Härjedalsskogarna. Men det är faktiskt väldigt fint däruppe må jag säga. Fina utsikter! Och ett sorts lugn som man inte kan få inne i en stad. Jag tog lite bilder, men inte alls så många som jag ville. Vågade inte släpa med kameran till älven då jag hade stövlar som var fem storlekar förstora och sögs fast i leran konstant. Vilket resulterade i att jag fick ta emot mig med händerna i vattnet. Så kameran fick bara vara med på säkra platser... lägger upp några bilder när jag hämtat mitt bredband, detta är pissegt!
Det var skönt att komma bort i alla fall... att bara vara och gå omkring i fula och bekväma kläder. Ingen bryr sig om hur man ser ut. Vi fiskade också en del. Jag fick tre fiskar på kroken men ingen som ville följa med ända upp på land. Det gick bättre för pappa som inte var sen att påpeka detta. Hrm. Mina bröder som varit där sedan onsdagen svek oss på lördagen, men vi andra fortsatte festandet! Mycket, mycket trevligt. Kan absolut tänka mig att åka dit igen. Men då ska jag också lära mig flugfiska. I know I'll rock at it!

Jobb imorgon 06:45. Tungt. Trött som ett jävla as nu.


Brainiac


Min hjärna gör ont. Jag måste ha träningsvärk eller nåt. Livet som sjuksköterska är mycket värre som anställd. Geeez. Har varit sjukt mycket på jobbet denna vecka, springer runt som en yr höna och har tretusen bollar i luften. Det har gått bra tillslut, men man är bra mör efter ett sånt pass. Hoppas det blir lugnare framöver.

Jag är så sugen på att köpa bil. En fin bil, kanske en Peugeot.
Vill-ha-listan bara växer.
Har beställt mobilt bredband som kommer på posten vilken dag som helst, det jag kör nu genom mobilen går alldeles för sakta. Jag får krupp! Ska bli skönt med lite speed.


YEEEEEEEEEEEEEES!!!


Fy fan vad härligt! Jag har fått en tillsvidareanställning!!! Helt jävla otroligt. Har fortfarande inte fattat det. Jag? Av 26 sökande och 10 intervjuade så fick jag en av fyra tjänster. Jag har 3 månaders erfarenhet av yrket och får en fast tjänst. Satan i gatan vad glad jag är. Jag kanske inte är så dålig trots allt.

Klockan är snart 23:00 och det är fortfarande 20 grader ute. Absolutely fabulous!

How wonderful life is!


Vilken dag


Pust. Vad skönt det var att åka hem från jobbet idag! Allt har varit så rörigt... stackars tjej som gick intro med mig! Men det gick nog bra tillslut. Det var bara det att det kändes som att jag inte hade någon koll. En sa något och så sa den andra något annat. Mycket ska göras, helst samtidigt. Och vissa dagar så får man liksom ingen riktig koll...
Sköööööönt att vara ledig imorgon i alla fall. Är lite långledig nu när jag inte börjar förrän halv två på torsdag, sedan rullar det på hela helgen.

Nu väntar jag bara på solen.


Senaste nytt


Då var det måndag igen. Idag var det utbildning för oss sommarvikarier. En utbildning som hade behövts för tre månader sen, men bättre sent än aldrig. Var roligt att träffa de nya sommarvikarierna också, jag är så glad att jag inte är superfärsk längre. Den värsta tiden är förbi!
Imorgon ska en av de nya gå intro med mig... det kan bli intressant! Jag vet ju knappt själv hur hälften fungerar än, men jag ska göra mitt bästa och vara så pedagogisk det går. Hur illa kan det bli?

I fredags var jag på anställningsintervju. På AVA. Det är fyra tjänster som ska fyllas så jag sökte såklart. Fast jag vet att jag inte kommer att få det, det är fler som jobbat längre som har sökt. Såklart de ska ha tjänsterna! Men intervjun gick bra och det låter som att jag kommer få fortsätta på vik till hösten i alla fall! Så det blir nog bra hur som helst. Även kvällen med en del av AVA-gänget blev riktigt lyckad. En liten pubrunda sitter ju aldrig fel.

Pappa bjöd på pizza idag. Mycket smarrigt och trevligt. Jag hade så stökigt hemma så vi åkte åt på pizzerian om hörnet. När jag kom hem tog jag i alla fall tag i disken... sedan ringde brorsan som var i Gävle med frugan och de tänkte komma förbi på lite Eldorados pulverkaffe. Så det slutade med att hela lägenheten blev städad ändå, skitbra ju! Jag lyckades även bli duschad. Mycket trevligt med lite besök också.

Nu ska jag inte göra nånting innan det är dags att sova.





Long time no see


Jahapp. Så har en vecka och tre dagar passerat utan ett inlägg igen. Har varit fullt upp som vanligt! Har hunnit med en kryssning till Mariehamn, vilket var helt underbart! Härligt sällskap, goda drinkar och underbart väder! Kan det bli bättre? Avslutade resan med att ditcha anslutningsbussen hem och ta ett senare tåg istället. Strosade omkring i ett tjugosexgradigt Stockholm och mådde allmänt bra. Tog en öl i Kungsträdgården där det var nåt som hette Smaka på Stockholm, riktigt nice och sjukt mycket folk.

En skärgårdssväng i Söderhamn har också hunnits med. Passade på att ta ett premiärdopp i havet, det var hela tretton grader celcius. Very refreshing må jag säga! Hoppade i två gånger. Blev dock aldrig riktigt varm under kvällen.

Förkyld har jag lyckats bli också. Tackar bror för det. Nyser och snorar som en toka, hoppas att den nyinköpta flaskan Kan Jang kan göra någon nytta.

Nu väntar en soft kväll och ladda inför morgondagens arbete. Sen blir det partaj med kollegorna på kvällen.


RSS 2.0