Ny bil!


Yaaaay! Äntligen har min älskade pappa hittat en bil åt mig! Ska på tåget tidigt imorgon för att hämta min nya lilla pärla, den befinner sig nämligen i Stockholm där pappa jobbar. Tur att jag har en ledig liten dag imorgon, kan ju omöjligt vänta ända till fredag på att få hem den. Det blev en mörkgrön Audi A3. Tror det blir riktigt bra. Får väl lägga upp nån bild framöver. Nu väntar sängen så jag orkar upp med tuppen imorgon.

Godnatt!


Senaste nytt


Ny vecka, nya tag. Jag är mitt inne i ett jobbmaraton då jag endast är ledig en dag av elva. Två dagar av femton. Men efter det blir jag ledig i fem hela dagar. Hur bra låter inte det? Och varför inte åka på en liten roadtrip när man väl kan. En tur till Vimmerby kommer det att bli, kanske också Halmstad. Den som lever får se. Bort från vardagen ska jag en sväng hur som helst.

En tung helg på jobbet har passerat. Mycket att göra mest hela tiden vilket gör att hjärnan ballar ur efter ett tag. Men det gick bra ändå... hoppas jag. Var iväg på en öl på lördag kväll, alltid trevligt att träffa nytt folk. Trots att man inte känner sig som människa själv när man jobbat arslet av sig hela dagen. Men en öl eller två råder bot på det mesta. Gick hem i tid dock. Förra helgen var det inflyttningsfest hos en kollega, mycket trevlig tillställning det med. Blir så avundsjuk på alla andras lägenheter, de är ju sååå fina. Och man vill ju alltid ha det man inte kan få.

Sålde min lilla Golf igår med, skönt att bli av med den! Tänkte mig något mer diskret, bekvämt och snyggare. Min kära pappa är på biljakt åt mig, han tycker att sånt är jätteroligt! Vilket passar mig alldeles utmärkt. Mig skulle de kunna lura på vilken bil som helst bara den har fin färg, AC och inte låter illa när man kör den. Jag har dock fullt förtroende för pappas bilkunskaper(!?). I morgon ska han faktiskt titta på en svart Audi A3, hoppas den är braaa så han köper! Bilfeber!

Mina tre mittersta fingrar på vänster hand är inne på tredje hudavlagringen. Jag har minskad känsel i fingertopparna då det har blivit en liten förhårdnad, känner t ex inte om något är blött. Men jag gör i alla fall lite framsteg i mitt gitarrspelande. Ska man bli bäst på det man gör så måste man ju öva. Tur att det är roligt också.





"Att våga är att bara mista marken för en stund.
Men att inte våga något fast man vill
är att förlora sig själv och mer därtill."



Wonderful Nature


Har ingen motivation, whatsoever. Trött och slut som artist efter flera nätter av dålig sömn. Gäsp!

Har i alla fall lyckats haft med kameran på några turer.
Outdoors:









Födelsedagsfirande


Tiden bara rinner ifrån mig. Jag förstår inte var dagarna tar vägen. Känns som att jag mest har flängt hit och dit den senaste tiden, förutom när jag har jobbat då.

I helgen firades pappa som fyller femtio år idag, grattis pappa! Firade samtidigt den yngsta brodern som fyllde i söndags. Det blev en trevlig kväll med lite smakprov från tysklands spritbutiker. Och alldeles för mycket mat, var spymätt efteråt men gott var det! Mamma, vi barn och svägerskan hade köpt en åktur med rallyförare Mellqvist åt pappa. Han är nämligen en åkrädd gammal rallyförare, så det ska bli riktigt roligt att se. Av mamma fick han en tur på björnsafari, vilket han blev väldigt glad för då han inte hittar några björnar på egen hand. En mycket trevlig kväll!

Har även hunnit med en tur till Stockholm, ett lärorikt besök på Akutdagarna genom jobbet. Vi var fyra personer som åkte från vår avdelning, så det var mycket trevligt! KTH brann ju bara något kvarter från där vi var, så det stank rök i lokalen där vi höll till och gatan utanför var full med brandrök. Lite spännande, jag hann med att kika på det också. Man våste ju vara med där det händer.

Gitarren går varm. Jag tror fan att jag kommer kunna lära mig det här, har dock inte hunnit spela så mycket. Men det går framåt och jag kan i alla fall två låtar skapligt, Nickelbacks Leader of men och Savin' me. De är ju dessutom sååå bra!

Var ut på en spontan after work med en kollega idag, synd bara att det inte var så varmt som det såg ut. Men det var ju god mat och trevligt sällskap, vilket är huvudsaken. Och imorgon väntar en utbildningsdag.

Nu ska jag återgå till min gitarr.


Mina nya polare som ställde upp som fotomodeller.


RSS 2.0